Аби не наврочити!

06.02.2013
Аби не наврочити!

Зірка «Сімейки Адамсів» Крі­стіна Річчі якось зізналася, що одна з найбільших її мрій — «вийти заміж або хоча б заручитися, щоб носити обручку». Тож той факт, що свої заручини актриса приховувала від світу кілька місяців, не може не викликати здивування. Лише днями Крістіна зізналася: вона ще з осені офіційно заручена зі своїм бойфрендом Джейсом Хердегеном і вже активно готується до весілля. Можливо, кінозірка приховувала б цю таку очікувану для себе подію й надалі, аж до одруження, але минулими вихідними під час одного із заходів за її участю журналісти розгледіли на пальці Річчі «той самий» перстень. І засипали 32–річну актрису запитаннями.

Швидше за все, афішувати омріяні заручини Крістіна боялася, аби не наврочити. Бо вже має гіркий досвід. Коли у 2009 році її тодішній хлопець, актор Оуен Бенджамін, попросив кохану стати його дружиною, Річчі поділилася своїм щастям з усім світом. А невдовзі вони з Оуеном так посварилися, що кілька місяців навіть бачити одне одного не хотіли. Потім, щоправда, відтанули й залишилися друзями, але про одруження більше не могло бути й мови. Хай там як, ті стосунки для Крістіни були корисними: саме роман із ледве не на півметра вищим за Крістіну Беном остаточно позбавив її комплексів щодо своєї зовнішності (раніше вона соромилася свого низького — 1,55 м — зросту й постійно сиділа на дієті, щоб не розповніти).

З оператором Хердегеном Річчі познайомилася наприкінці 2011 року на зйомках серіалу «Пан Амерікан». Минулий День закоханих вони відзначили вже разом.