Де гроші на дороги?

Де гроші на дороги?

На останній колегії Генпрокуратури, присвяченій дотриманню законодавства у сфері автодорожнього комплексу, керівництво Різницької розкритикувало діяльність Міністерства інфраструктури та Державного агентства автомобільних доріг. Мовляв, у їхній діяльності є «суттєві проблеми». Адже органи державної виконавчої влади та місцевого самоврядування неефективно використовують субвенції, спрямовані державою місцевим бюджетам на будівництво, ремонт і утримання вулиць i доріг комунальної власності.

Мільярд у «конверті»

Мільярд у «конверті»

Кримінальний міжрегіональний конвертаційний центр, який працював на Черкащині протягом двох останніх років, прикрили співробітники облуправління Дер­жавної служби боротьби з економічною злочинністю.

Ревізія мерії

Ревізія мерії

Не встиг черкаський мер Сергій Одарич похвалитися, як влада міста «за один рік зробила капітальний ремонт майже тридцяти кілометрів головних магістралей міста», як свою новину оприлюднила прокуратура Черкас. За словами заступника прокурора міста Юлії Пасічної, Соснівський районий суд м. Черкаси задовольнив подання прокуратури про надання дозволу на проведення ревізії в міській раді.

Золото з... «ногами»

Золото з... «ногами»

Днями в нічний час невідомі зловмисники через вікно залізли у приміщення ломбарду, розташованого в самісінькому центрі Полтави, й винесли звідти сейф із ювелірними виробами iз золота на загальну суму понад 300 тисяч гривень. Грабіжників зараз активно розшукують правоохоронці. Як з’ясувалося, ломбард був обладнаний сигналізацією, що спрацьовувала на рух усередині приміщення. Тож, за інформацією прес–служби обласної міліції, приватні охоронці прибули туди через дві хвилини після надходження сигналу на їхній пульт, але зловмисники встигли накивати п’ятами разом із сейфом.

Всі статті рубрики