ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Короткий початок

Короткий початок

Завершивши півфінальним виступом на юніорському Уїмблдоні–2012 свою доволі успішну кар’єру серед молоді, минулої осені Еліна Світоліна дебютувала на дорослому «Гранд слемі». Тоді, на «Ю–Ес оупен», харків’янка успішно подолала кваліфікаційний бар’єр і пробилася до основної сітки турніру, де, щоправда, поступилася вже на старті — 12–й сіяній, сербці Ані Іванович.

Затриматися в «десятці»

Затриматися в «десятці»

П’ятий етап Кубка світу для українських «стріляючих лижників» виявився «безмедальним». Такий результат ми вже сприймаємо не як належне, а як лише тимчасову невдачу, адже досі в цьому сезоні лише один етап КС українці (точніше – українки) закінчували без потрапляння на п’єдестал.

Другий єврокубок Донецька

Другий єврокубок Донецька

Через три роки після здобуття «Шахтарем» Кубка УЄФА ще один колектив із донецькою пропискою виграв для гірничої столиці України ще єврокубковий трофей. Якщо президентові «помаранчево–чорних» Рінату Ахметову довелося чекати міжнародного тріумфу більше десяти років, то його друг Борис Колесніков із хокейним «Донбасом» підкорив єврокубкову висоту значно швидше.

Всі статті рубрики