І Богові, і людям, і книзі рекордів

І Богові, і людям, і книзі рекордів

Рік тільки почався, а Львів уже здивував усю Україну новим рекордом. Щоправда, офіційним його називати рано, хоча навряд чи ще десь є чотириметрова в діаметрі Різдвяна зірка. Найбільший головний символ Різдва встановили 7 січня на святковій сцені, що на центральній площі міста.

Різдво для всіх

Різдво для всіх

Близько 300 людей, чиїм домом стала вулиця, отримали запрошення на святковий різдвяний обід, що відбувся 7 січня в їдальні Києво–Могилянської академії. Традиційно його організовують для безхатченків волонтери міжнародної доброчинної організації «Друзі спільноти святого Егідія».

Акула капiталiзму

Акула капiталiзму

У недавно відкритому столичному торговельно–розважальному центрі «Океан–Плаза», що неподалік метро «Либідська», страждає акула. Такі повідомлення наповнили соціальні мережі й перекинулися в сюжети теленовин.

Трирічний «Гагарін»

Трирічний «Гагарін»

Учора відділ зв’язків iз громадськістю харківського обласного главку міліції повідомив про чудесний «політ» хлопчика з вікна восьмого поверху, який стався напередодні Різдвяних свят і, на щастя, завершився благополучно — трирічний малюк уцілів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики