Нокаут «під куполом»

27.12.2012

Позавчора ввечері, відповідаючи в інтерв’ю каналу ТВі на вже звичне запитання, чи буде він нарешті битися у Верховній Раді, лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко пожартував: це станеться тоді, коли парламентський телеканал купить права на трансляцію бою.

«Я ніколи не використовував свої спортивні якості в парламенті. Але якщо канал «Рада» купить промоутерські права [на бій], я продам», — посміявся чемпіон світу серед боксерів–професіоналів.

Загалом, Кличко погано ставиться до сутичок у сесійній залі. «Ми прийшли працювати не кулаками, ми прийшли працювати головою. І тому наша команда складається з фахівців, які є експертами в кожній галузі господарства», — сказав політик–боксер, зауваживши, що нинішні депутати «б’ються поганенько».

Телевізійники відреагували оперативно — чого не зробиш для підняття рейтингу! «Телеканал «Рада» із великим задоволенням і абсолютно серйозно готовий обговорити з Віталієм Кличком умови придбання промоутерських прав на його бої і показувати їх у рубриці, наприклад, «Робота депутата в окрузі», — зазначено в заяві «Ради», поширеній учора вранці. Телеканал нагадав, що «трансляція боїв у сесійній залі здійснюється у режимі ексклюзивного багатокамерного показу, згідно з установчими документами дирекції телерадіопрограм Верховної Ради на умовах рівного доступу до ефіру всіх «спортсменів».

У «Раді» відзначили, що розуміють, що Кличко пожартував стосовно своєї можливості битися у ВР, «оскільки український парламентаризм справді більше потребує депутатів, які прийшли працювати не кулаками, а головою».