Інфікований Тисовець

Інфікований Тисовець

Як і обіцяв головний тренер біатлонної збірної Василь Карленко, найкращі вітчизняні «стріляючі лижники» на чемпіонаті України вийшли на старт в естафетній гонці. Щоправда, стосувалося це лише чоловіків. А визнані лідерки жіночої команди потрапили натомість до лазарету. Валентині Семеренко ще перед стартом ЧУ дали можливість підлікувати стару хворобу, й вона поїхала на консультації до словенського лікаря. А її сестра Вікторія та Олена Підгрушна підхопили застуду перед самими змаганнями в Тисовці.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не іноземець, а динамівець

Не іноземець, а динамівець

Хоч і намагалося керівництво ФФУ внести інтригу у вибори головного тренера національної збірної, однак неприїзд шведа Свена–Йорана Ерікссона на вчорашній виконком, перенесений із понеділка, зробив кандидатуру Михайла Фоменка фактично безальтернативною. Зрештою він отримав одностайну підтримку.

Контракт із 64–річним спеціалістом, який останні кілька місяців очолював тренерську раду ФФУ, підписали за системою «1+2». «Перед збірною стоїть завдання досягти максимально результату у відборі на чемпіонат світу–2014. По закінченні першого року співпраці Фоменко буде звітувати про виконану роботу, і якщо результати задовольнять представників виконкому, ми пролонгуємо договір», — пояснив умови контракту президент ФФУ Анатолій Коньков. Інші деталі домовленостей розголошувати відмовився, пославшись на конфіденційність.

Всі статті рубрики