Він захотів, і вона погодилася...

Він захотів, і вона погодилася...

Учора члени Кабінету Міністрів провели визначальне засідання: останнє у нинішньому році та перше регулярне у новому складі. Ці дві причини й стали поясненням, чому саме до практичної роботи чиновники так і не дійшли. Перед початком засідання журналісти намагалися зіпсувати врочистий настрій найнеоднозначнішому з членів уряду — новому міністрові соцполітики, а донедавна лідеру партії «Україна — Вперед!», яка, незважаючи на величезні затрачені кошти, вщент програла парламентські вибори.

300 «свічок» на 104 роки

300 «свічок» на 104 роки

1 січня о 17–й годині всі охочі зможуть долучитися до щорічної акції й пройти маршем центром міста. «Розпочнеться все на площі біля Львівської обласної ради, а завершиться ходою до пам’ятника Степанові Бандері, — розповів «УМ» активіст «Студентської Свободи» Василь Молдован. — Сказати нині, скільки людей очікуємо, ми не можемо, але, орієнтуючись на попередні акції, — не менше 500 учасників.

За крок від «кінця світу»

За крок від «кінця світу»

Про те, що «плановий» кінець світу не відбувся, подружжя літніх людей із селища Войнилів Калуського району могло й не дізнатися, якби на сполох не забили сусіди. Саме вони, зауваживши, що старенькі не виходять iз хати вже понад дві доби, а негодована худоба реве не своїм голосом, повідомили про це селищного голову.

За злетом — падіння

За злетом — падіння

25 грудня близько 16–ї години на аеродромі «Олександрія» сталася аварія. За не з’ясованих досi обставин на відстані близько 1650 м від контрольної точки аеродрому, вертоліт Мі–8, набравши висоти, почав раптово знижуватися i врештi впав на землю. Загинули три члени екіпажу та два спеціалісти з наземного обслуговування, розповіли «УМ» у Міністерстві внутрішніх справ. «На місці трагедії працює слідчо–оперативна група. З метою вивчення обставин події створено комісію на чолі із заступником міністра Віктором Ратушняком», — повідомляє прес–служба відомства.

Куля для грабіжника

Куля для грабіжника

Стрілянина зчинилася о першій годині ночі в Умані на вулиці Шолом–Алейхема. В приміщення АЗС влетіли двоє невідомих з «обрізом». У ту мить там перебували не тільки працівники автозаправки, а й кілька відвідувачів. Нападники пригрозили людям зброєю й наказали не рухатися, а самі підійшли до оператора, зажадавши викласти на стiл усі гроші.

Хто твої сусіди?

Хто твої сусіди?

В Україні за поточний рік уже зареєстровано 62 тисячі пожеж, загинуло 2042 людини, знищено 69 будівель, а матеріальний збиток становить 2,9 млрд. грн. Майже 90% цих трагедій трапилися у помешканнях самотніх людей похилого віку, у квартирах інвалідів та неблагополучних сім’ях.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Податківці атакують Дідів Морозів

Податківці атакують Дідів Морозів

Державна податкова служба закликала співвітчизників, які підзаробляють на новорічні свята Дідами Морозами та Снігуроньками, «не забути сплатити податок на доходи». Такий заклик прес–служба ДПС розповсюдила через інформагенцію УНІАН. Майже всі «ряжені», виходить так, працюють у сфері розваг, а отже, мусять сплатити податок на дохід iз фізичних осіб. Не можна сказати, що це буде значна бюджетонаповнююча стаття, але все–таки...

Всі статті рубрики