Улюблена страва Моцарта

Улюблена страва Моцарта

Якщо не знаєте, за корисністю печінка значно переважає всі види м’яса, простіше засвоюється і легко поєднується з іншими продуктами. Крім того, печінка містить багато хрому, що допомагає при атеросклерозі й діабеті, вітаміни багатьох груп і корисні мікроелементи. Та що там говорити — усім відомо, що печінка з давніх­давен вважається стравою аристократів. Біографи Моцарта стверджують, що паштет із печінки був обов’язковим у щоденному меню славетного композитора.

Рибний рай

Рибний рай

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Риба і морепродукти можуть замінювати м’ясо не лише в піст, а й у звичайні дні, особливо для тих, хто дбає про своє здоров’я. Якщо вони не надто доступні для регулярного вживання, то серед запропонованих страв можна знайти собі цікаве до святкового столу. Готуйте тар тар з лососю, чи інші страви. Які, читайте далі.

Всі статті рубрики