Кармазін припинив голодування,

Кармазін припинив голодування,

Колишні депутати Юрій Кармазін (VI скликання) і Тарас Процев’ят (ІІ скликання) зупинили чотириденне голодування, яке тривало з 6 грудня у службовому приміщенні ВР, а саме — в кабінеті №40 сектору реєстрації, де Кармазіну відмовили в реєстрації проекту постанови, що заблокувала б «шахрайський» держбюджет–2013. Першу ніч голодувальники просиділи на стільці, наступні — у спальних мішках. До них не допускали ані помічників, ані журналістів.

Турист — не слідчий

Турист — не слідчий

Українська влада протягом двох днів ніяк не відреагувала на скандал зі скасуванням п’ятирічної візи до США першому заступнику Генпрокурора Ренату Кузьміну. Неофіційно окремі можновладці говорять, що це приватна справа самого Рената Равелійовича, тим більше що віза в нього була туристична. Відмовляються коментувати скандал і у вітчизняному МЗС. Воно й зрозуміло, адже свій лист пан Кузьмін направив президентовi США з порушенням субординації — напряму, а не дипломатичною поштою.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спікером стане Рибак,

Спікером стане Рибак,

Уже сьогодні, на першому засіданні, нова Верховна Рада може обрати свого Голову й затвердити призначення Прем’єр–міністра. Лідери Партії регіонів не бачать приводу зволікати з обома питаннями. «Ми приймемо присягу, за дві години сформуємо фракції, потім буде поставлено питання про обрання спікера і Прем’єра», — заявив учора журналістам Олександр Єфремов, якого «регіонали» на засіданні в кінотеатрі «Зоряний» переобрали головою фракції. Крім того, «Регіони» одностайно затвердили технічне рішення підтримати Миколу Азарова як Прем’єр–міністра й несподівано висунули на Голову ВР ще одного донеччанина й партійного «аксакала», рівновіддаленого від різних центрів впливу, — Володимира Рибака.

Всі статті рубрики