Листівка в обмін на солодощі

Листівка в обмін на солодощі

У рамках проведення акції «Миколай про тебе не забуде» 750 волонтерів уже виготовляють святкові листівки. Їхні роботи виставлять на Фабриці святого Миколая, куди всі охочі зможуть принести солодощі, канцтовари, іграшки, дитячі книжки та журнали, обмінявши їх на святкову листівку.

Коктебель — це не тільки коньяк

Коктебель — це не тільки коньяк

Фахівці NASA — Адміністрації з аеронавтики та космонавтики США — за допомогою супутникового сканування Земної кулі виявили на ній місця з найбільшим енергетичним впливом на людину. Список світових «лідерів» очолили американські Гранд Каньйон та національний парк Йеллоустоун.

Сміттєвий рай для курорту?

Сміттєвий рай для курорту?

Таку перспективу для кримчан змалював на позавчорашній презентації національних проектів, організваній Держ­агентством з інвестицій і управління національними проектами України, віце–прем’єр тутешньої Ради міністрів Валерій Пальчук.

«Караван» у степах України

«Караван» у степах України

Інженери та конструктори публічного акціонерного товариства «АвтоКрАЗ» презентували ще одну новинку — автопоїзд–зерновоз КрАЗ–«Караван». До його складу увійшли автомобіль–самоскид КрАЗ–6230С4–330 і такий же причеп КрАЗ–А261С3 із загальним об’ємом самоскидних платформ 60 кубометрів.

Всі статті рубрики