Холодний душ для мінералки

Холодний душ для мінералки

Майже двогодинне засідання колегії суддів Апеляційного суду Полтавської області за скаргою генерального директора ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» Валерія Сенька, що завершилося позавчора ввечері, тривало під гучний акомпанемент близько півсотні його працівників — вони скандували «Руки геть від заводу!», торохтіли порожніми пластиковими пляшками з–під «рідної» води і вимагали «свободи» для свого керівника. Хоча сам він перебував у цей час у столиці Грузії, куди відбув у службове відрядження ще 26 листопада, фактично відразу після того, як по телефону дізнався про дату судового засідання в Полтаві. Як пояснив суду адвокат пана Сенька, акціонери компанії IDS Group Ukraine, до складу якої входять три потужні вітчизняні виробники мінвод: Миргородський, Моршинський і Трускавецький заводи, — викликали у Тбілісі, де розташований її «материнський» офіс, топ–менеджерів згаданих підприємств, щоб виробити стратегію захисту від «наїзду» на їхній холдинг.

Прокурор додав

Прокурор додав

Резонансного розголосу набула на Черкащині історія про розбещення семирічної дівчинки співмешканцем її матері. Не лише тому, що розпусник знущався з дитини і бідолашній довелося пережити справжнє жахіття у рідній оселі. А ще й тому, що за розбещення неповнолітньої його не так просто було покарати.

Стрільба у клубі

Стрільба у клубі

Кривавий інцидент зі смертельним випадком стався позаминулої ночі у самому центрі Маріуполя за кілька десятків кроків від будівлі міськради в нічному клубі «Арка». За словами адміністратора закладу, який викликав міліцію, двоє п’яних відвідувачів заважали відпочивати іншим. Їх вивели з клубу, але вони повернулися і, як стверджують очевидці, один iз них почав стріляти із травматичної зброї по людях просто у вестибюлі!

«Привіт» із Тель–Авіва

«Привіт» із Тель–Авіва

«Вищий пілотаж» зі спустошування чужих банківських карток продемонстрували двоє мешканців Черкащини 35–36 років у кількох сусідніх областях і навіть за кордоном. «Вирахували» їх співробітники сектору боротьби з кіберзлочинністю обласної міліції. Але сталося це вже після того, як протягом 2011—2012 років згадані «специ» з комп’ютерного програмування встигли добряче «почистити» чужі банківські картки за найсучаснішими злодійськими технологіями.

Всі статті рубрики