По слідах «монгола»

По слідах «монгола»

Минулої п’ятниці близько 21–ї години на гамірному дніпропетровському проспекті імені Газети «Правда» позашляховик «Міцубісі–Паджеро» виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем «Черрі». Втративши керування, водій позашляховика (а ним, як з’ясувалося невдовзi, був голова Зачепилiвської райради Харкiвської областi Олег Токар) протаранив також «Мерседес–Бенц–190». А «Черрі», у свою чергу, зіштовхнувся зі «Шкодою». Водій «Мерседеса», 51–річний житель селища Гвардійське Новомосковського району Дніпропетровщини, загинув. Керманичі ще трьох авто опинилися в лікарні, двох з яких після обстеження відпустили.

Закон «ходить» уночi

Закон «ходить» уночi

Спочатку, приблизно о 2–й годинi ночі минулої суботи, на «галявині протесту» в селищі Молодіжне, що межує з північними околицями Сімферополя, геть роз­трощили сотню тимчасових будиночків з усім нехитрим домашнім скарбом татар. А три години потому на іншому кінці міста, на вулиці Ялтинській, невідомі жбурнули дві пляшки з запалювальною сумішшю під вагончик охоронця будівельного майданчика майбутньої Соборної мечеті Буюк Джума–Джамі. В обох випадках, за щасливим збігом обставин, ніхто не постраждав.

Цензурований тріумф

Цензурований тріумф

Минулої п’ятниці біля столичного Палацу «Україна» по червоній доріжці на дванадцяту церемонію нагородження премією «Телетріумф» поспішали телезірки. Частина виходила з власних авто, iнші метрів за 250 від центрального входу «України» сідали у білі лімузини, щоб ефектно вийти перед фото– і відеокамерами. Вітчизняні телезірки, які не вперше на церемонії нагородження, були дещо спантеличеними небаченою в минулі роки щільною стіною шанувальників навпроти змонтованої по один бік червоної доріжки стіни з написами «Телетріумф». Виявилося, організатори, щоб забезпечити красиву «картинку», заохотили чисельну групу телешанувальників, заплативши кожному по 70 гривень за участь у масовці.

Скарб у животі

Скарб у животі

Працівники Одеського обласного управління боротьби з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) затримали раніше засудженого 36–річного одесита, який у шлунку перевозив партію кокаїну вартістю 400 тисяч гривень. «Після затримання чоловікові провели хірургічну операцію, в ході якої лікарі однієї з міських клінік Одеси витягли зi шлунка чужорідні предмети — 28 контейнерів овальної форми. Кожен iз пакетиків містив білий порошок вагою 5—10 грамів, — розповіли у прес–службі облуправлiння мiлiцiї. — Оперативники відправили вилучене на експертизу, яка підтвердила здогади: в контейнерах перевозили «важкий» наркотичний засіб — кокаїн. За цінами «чорного» ринку, вартість вилученого становить більше 400 тисяч гривень». На допиті кур’єр зізнався, що «дорогий наркотик віз до Південної Пальмiри на літаку з однієї зі Скандинавських країн iз метою подальшого збуту».

«Язик» для обслуги

«Язик» для обслуги

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На вихідних вступив у силу прийнятий Державною думою Росії і підписаний президентом РФ Володимиром Путіним федеральний закон, який зобов’язує заробітчан перед працевлаштуванням надати роботодавцеві сертифікат про базовi знання російської мови. Вимога розповсюджується на тих приїжджих, які мають намір працювати у сфері житлово–комунального господарства, вуличної торгівлі й наданні побутових послуг. Виняток закон зробив лише для «висококваліфікованих спеціалістiв».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Паніка за графіком

Паніка за графіком

До снігопадів як не готуйся, а в нас вони все одно «приходять несподівано». Учора в Києві можна було спостерігати, як швидко утворюються замети і, відповідно, автомобільні корки на дорогах. До вечора замети виросли до 10 сантиметрів. Снігоочисну техніку «УМ» таки помітила. Здогадайтеся з першого разу, де. Так, на вулиці Грушевського, біля Кабінету Міністрів.

Всі статті рубрики