А якби фотограф не помітив?

27.11.2012
А якби фотограф не помітив?

В’ячеслав Кириленко з тим самим годинником. Фото Влада СОДЕЛЯ.

На засіданні робочої групи з підготовки першої сесії Верховної Ради VII скликання, що закінчилася минулого четверга демаршем опозиції, фотограф (а до залу від ЗМІ були допущені лише оператори й фоторепортери — журналістів залишили в коридорі) Влад Содель «узяв на мушку» золотий годинник на зап’ястку «заукраїнця» В’ячеслава Кириленка.

Як з’ясувалося згодом, на руці колишнього «НУНСівця», який до нового скликання парламенту пройшов за списком об’єднаної опозиції, виблискував дорогий Parmigiani Fleurier Kalpa Tonda Gold. Корпус цього водонепроникного механізму виконано з рожевого золота, ремінець — зі шкіри алігатора. Вартість Кириленкового годинника на профільних сайтах становить від 13 до 21 тисячі доларів.

«Звичайно, я цей годинник не купував, мені його подарували близькі друзі чотири роки тому на 40–ліття, — запевнив нардеп. У нього навіть є гарантійний лист, де вказано дату покупки 7 червня 2008 року (день народження Кириленка. — Ред.). — Може, за чотири роки це четвертий раз, як я його одягнув».

Оскільки «на тлі загального соціального становища одягати такі речі є неприйнятним», Кириленко пообіцяв негайно зайнятися продажем свого годинника. «Ми його оцінимо, потім реалізуємо, відкриємо спеціальний рахунок і в максимально стислі терміни всі виручені з продажу кошти підуть на підтримку тяжкохворих дітей із різними недугами та взагалі підтримку тих дітей, які її потребують», — запевнив нардеп.