Наліво підеш — у Європу не потрапиш

Наліво підеш — у Європу не потрапиш

Українська освіта може стати частиною європейської за умови нашої самоідентифікації, внутрішньої консолідації, спільних цінностей і створення єдиного інформаційного простору. Такого висновку дійшли учасники всеукраїнського «круглого столу» «Євроінтеграція освітнього простору: міфи і реалії», який відбувся у Львові за участю вчених та відомих педагогів з Полтави, Харкова, Києва та Львова.

Розминка перед ЗНО

Розминка перед ЗНО

До 30 листопада триватиме реєстрація учасників для участі у пробному Зовнішньому незалежному оцінюванні. Це тестування є, так би мовити, «розминкою» перед справжнім ЗНО. Під час неї учасники зможуть ознайомитися з процедурою проведення Зовнішнього незалежного оцінювання, формами тестових завдань, правилами заповнення бланків відповідей, психологічно підготуватися до складання тестів.

І студент у полі воїн

І студент у полі воїн

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До студентського свята Міжнародний фестиваль футболу «Великий м’яч» уперше організував дружній турнір iз міні–футболу для команд національних вишів. Змагання, яке проводилося на території найважливішої футбольної арени України — НСК «Олімпійський», об’єднало 8 команд iз шести вишів: Київського національного університету технологій та дизайну, Київського національного університету будівництва та архітектури, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету державної податкової служби України, Київського університету харчових технологій, Українського державного університету фінансового менеджменту та торгівлі.

Всі статті рубрики