РАХУНКОВА ПАЛАТА

16.11.2012

100 млрд. гривень

втрачає щороку державний бюджет від використання офшорних схем ведення бізнесу, заявив голова Державної податкової служби Олександр Клименко.

 

412 млн. доларів

виручили організатори аукціонного дому Christie’s з продажу творiв Джеффа Кунса, Жана–Мішеля Баскії, Енді Воргола і Франца Кляйна, що стало новим рекордом для подiбних аукцiонів.

 

21,48 млн. доларів

заплатив невідомий покупець на аукціоні в Женеві за один iз найбільших у світі діамантів «Ерцгерцог Йосиф» вагою 76,02 карата

 

1 млн. гривень

гуманітарної допомоги країнам Близького Сходу, які постраждали внаслідок війни в Сирії, виділив Кабінет Міністрів України, інформує офіційний сайт уряду.

 

810 тис. держактів

на право власності на земельні ділянки видали з початку цього року державні реєстратори, звітує Державне агентство земельних ресурсів.

 

100 тис. українців

щороку страждають від нападів інсульту, каже президент громадського об’єднання «Українська асоціація боротьби з інсультом» Микола Поліщук.

 

30 тис. нелегалів

заселили Україну впродовж останніх 30 років, наводить підрахунки Державної міграційної служби її голова Микола Ковальчук.

 

15 тис. троянд

висадили цьогоріч працівники «Київзеленбуду». А наступного року, обіцяють у столичнiй міськдержадміністрації, у Києвi квiтнутиме мільйон кущів троянд.

 

285 років

— такий вiк скрипки легендарного італійського майстра Джузеппе Гварнері, яку привезли до Києва на IV Міжнародний музичний конкурс ім. Лисенка, інформує прес–служба Міністерства культури.

 

17 кораблів

Військово–Морських сил нашої держави відремонтує у 2013 році «Чорноморський суднобудівний завод», заявив гендиректор підприємства Валерій Калашников.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>