Із тюрми — до тюрми

Із тюрми — до тюрми

Не встиг екс–Прем’єр Павло Лазаренко вийти на волю з американської в’язниці Terminal Island, як знову опинився за ґратами. Цього разу — в ізоляторі для іммігрантів у невеличкому місті Аделанто за сотню кілометрів від Лос–Анджелеса.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто там крокує правою?

Хто там крокує правою?

У неділю у кількох містах країни, зокрема в Києві, Севастополі, Одесі, Донецьку, пройшли «Російські марші» — акції крайньо правих проросійських організацій. Учасників повсюди було небагато — від 100 до 300 осіб, художню об’ємність враженню від маршів додавали хоругви, прапори царської Росії і велетенські плакати на кшталт «За імперскую ідєю», або «Сохранім русскоє єдінство».

Задля красивої цифри 30

Задля красивої цифри 30

Учора на погоджувальній раді ще старого парламенту опозиція запропонувала розглянути та ухвалити на сесійному засіданні постанову щодо розслідування фальсифікацій на виборах та покарання причетних до цього осіб.

Базар — Майдан

Базар — Майдан

Попри судову заборону та інші недвозначні натяки влади на те, що будь–які акції протесту будуть задушені в зародку, люди прийшли. «На око» — тисячі три. Зібралися всі о 10–й ранку біля Печерської площі. Звичайно, могли б протестувати і просто перед ЦВК, але ж ринок, який тут поставили ще влітку, і досі стоїть», «бронюючи площу» від мітингарів.

Я спитав сьогодні у міняйла...

Я спитав сьогодні у міняйла...

Минулими вихідними вітчизняні мілі­ціонери закрили 23 обмінки, які переводили рідну гривню у долари та євро і навпаки. Під «ніж» силовиків потрапили пункти у Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Одеській областях, Криму та Києва.

Всі статті рубрики