ЦИТАТИ ТИЖНЯ

02.11.2012

Олег Тягнибок,
лідер ВО «Свобода»
— про щасливу прикмету своєї перемоги на виборах:

— Їду я по Паньківській, бачу — високо на дереві кіт висить. Я вікно опустив і кажу його господині, яка переживала, що не може того кота зняти: передайте котові, що все буде добре — я вже паспорт узяв, тож [«Свобода» переможе і] переписувати на нього хату не доведеться.

(«УМ»)

 

Борис Колесніков,
віце–прем’єр, міністр інфраструктури, один із лідерів ПР
— про те, чому він не бачить конкурентів Віктору Януковичу після виборів–2012:

— Чесно? Я не бачу! Чому такі результати? Тому що опозиція намагалася проїхатися на багажі 2004 року, мовляв, що там — усі бандити, а тут усі з бібліотек не виходять цілодобово. Тому опозиція і програла.

(«Українська правда»)

 

Ганна Герман,
глава гуманітарного управління адміністрації Президента
— про Віталія Кличка:

— ...Він тоді мені дуже нагадав Віктора Януковича. Віктора Федоровича можна багато в чому звинувачувати, але він завжди дуже щирий. Таким мені видався і Віталій. Але тепер йому буде важко — ось побачите. Розумієте, робота в парламенті і виборча кампанія — це різні речі. Одна справа усім подобатися, а зовсім інша справа — займатися рутинною політикою. А цього він не вміє.

(«Українська правда»)

 

Андрій Павловський,
нардеп від БЮТ
— про свої спроби запобігти виборчим фальсифікаціям на користь «Регіонів» на Вінниччині:

— Тут бєспрєдєл гірший, ніж на Донеччині. Я такого ще не бачив.

(«Українська правда»)

 

Андрій Шевченко,
колишній футболіст, кандидат–невдаха за списком партії Королевської «Україна — Вперед!»
— про свій партійний досвід і майбутнє:

— Ми ухвалили рішення йти на вибори, беручи на себе всі ризики. Ми готові брати на себе політичну відповідальність і боротися за зміну життя наших людей на краще без представництва в парламенті. Будемо працювати з людьми, об’єднуватися з однодумцями, співпрацювати з громадськими організаціями — заради реальних змін у країні. Україна буде йти вперед. Наші головні перемоги ще попереду.

(«Інтерфакс–Україна»)