«Нікому не вигідно, щоб він говорив...»

«Нікому не вигідно, щоб він говорив...»

Після проведеної балістичної експертизи правоохоронці розглядають причетність «караванського стрілка» до низки інших убивств у столиці, мотиви яких так і не вдалося зрозуміти слідчим. Водночас вулиці Києва посилено патрулюють міліцейські наряди. «Операція з його розшуку триває. Наказ ніхто не відміняв. Найстрашніше було в перші дні, коли наказали прочесати підвали і горища Оболонського та Куренівського районів. Хоча нам і видали автомати, важко передати, як це було заходити у темний підвал. Ми ж розуміли, що він трьох людей самотужки поклав. Якби зіткнулися з ним, ніхто б живим не брав — стріляли б на ураження», — розповів «УМ» один зі співробітників патрульно–постової служби.

Яйця, жаби і дев’ять тисяч гривень

Яйця, жаби і дев’ять тисяч гривень

Мама й донька саме збиралися виїздити з Конотопа до свого села, але їх затримали дві тітоньки. Буцімто вони подивилися на маму й зрозуміли, що їй тяжко пороблено. Тому й вирішили запропонувати допомогу. Може, жінка й засумнівалася б, та попередження про те, що її напасть із дня на день перейде й на родину, змусила прислухатися до незнайомок. А ті вразили бідну своїм «баченням»: розповіли, що дитина її хворіє на діатез, а у чоловіка — проблеми зі шлунком. Звісно, жінці вже було не до роздумів, тому й не замислилася, що «встановити діагноз» доньці могли, подивившись на неї та побачивши якісь ознаки хвороби. А щодо захворювання шлунка, то таку болячку має чи не кожен другий, а всілякі «цілителі» називають усі хвороби, що можуть бути у відповідному віці, — якусь та вгадають!

Сусідські щелепи

Сусідські щелепи

Буквально за лічені днi з полів традиційних сусідських «битв» у Кременчуці, умовно кажучи, винесли двох потерпілих із поламаними щелепами. А почалося все з того, що один із мешканців багатоповерхівки, розташованої на вулиці Воїнів–інтернаціоналістів, заходився ремонтувати своє родинне гніздечко за допомогою перфоратора. Причому не вимикав цей вельми гучний інструмент навіть у вихідні.

Продам і «Мерс», і комбайн

Продам і «Мерс», і комбайн

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями співробітники карного розшуку затримали трьох мешканців міста Хорола, котрі замінювали або «перелицьовували» вузли й агрегати на автомобілях, які, за даними обласної міліції, ввозили в Україну нелегально й використовували тут як «двійники». Спеціалізувалися вони на престижних іномарках, якими не гребували користуватися й самі. Тож першим із цієї несвятої трійці потрапив у тенета правоохоронців чоловік, який «вишивав» на «Мерседесі». Спочатку запитання до нього у міліціонерів з’явилися тільки тому, що він не мав необхідних дозвільних документів на свій пістолет із гумовими кулями. Коли ж до майна порушника придивилися уважніше, з’ясувалося, що «нелегальною» була й згадана іномарка.

Всі статті рубрики