РАХУНКОВА ПАЛАТА

19.10.2012

160 українських мусульман, в тому числі 25 жінок, вирушать цьогоріч до головної святині Ісламу в Мекку для здійснення хаджу.

 

118 свиней

загинули одночасно в агрофірмі села Бенедівка Бердичівського району Житомирської області через причини, що зараз встановлюються санепідемстанцією.

 

62% випадків

порушення прав журналістів у другій половині вересня були пов’язані з виборами, — такі дані навів Інститут масової інформації.

 

43% молодих українців

переконані, що через 5—10 років у державі неминучі позитивні зміни, якщо зросте громадська активність серед молоді. Такі дані соцопитувань оприлюднив Український інститут соціологічних досліджень.

 

33 народні хори

виступили на площі Ринок у Львові в рамках святкування 70–річчя з дня створення Української повстанської армії та свята Пресвятої Богородиці.

 

3,5 млрд. доларів

США становлять обсяги відтоку капіталу з України впродовж I півріччя цього року через схеми використання цінних паперів, свідчать дані Міністерства фінансів і Нацбанку.

 

 

13 млн. доларів

США — така оціночна вартість будинку в престижному районі Лос–Анджелеса Беверлі–Хіллз, в якому десять років прожив легендарний співак та актор Елвіс Преслі.

 

13 тис. українців

подали в Італії заявки на легалізацію після ухвалення нового закону, який передбачає амністію для нелегальних працівників, пише УНІАН.

 

656 довгобудів

нараховується в Україні станом на жовтень 2012 року, третина з яких визнані проблемними, повідомляє Міністерство регіонального будівництва.

 

324 ліфти

обіцяє замінити й модернізувати до кінця року столична влада, заявив голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>