Десантнику — найвищу міру

Десантнику — найвищу міру

Судовий процес щодо розбійного нападу на військову частину в Харкові перебуває на завершальній стадії (днями відбулися судові дебати). На лаві підсудних — 42–річний колишній десантник, який разом із 33–річним рідним братом хотів розжитися військовою зброєю. Нагадаємо, що 22 березня цього року брати, озброївшись обрізом мисливської рушниці та ножами, напали на караульне приміщення військової частини А–1451 під час пере­зміни вартових.

«Есемеска» із сюрпризом

«Есемеска» із сюрпризом

Спочатку був телефонний дзвінок працівникам Запорізького УБОЗ від місцевої мешканки, дружини 30–річного громадянина Сирії, студента тамтешнього вишу. Схвильована жінка повідомляла про те, що її чоловік наприкінці вересня поїхав до Дніпропетровська, після чого зв’язок із ним перервався — натомість зловмисники надіслали їй «есемеску» з вимогою–ультиматумом викупити свого благовірного за 10 тисяч доларів або переписати на них власну квартиру. Згодом пролунав телефонний дзвінок: під час короткої розмови змучений катуваннями чоловік буквально благав кохану виконати вимоги бандитів і викупити його.

Невиправна хіть

Невиправна хіть

Сексуально заклопотаний молодик, уродженець Косівського району Прикарпаття, спромігся побути на волі лише менше двох місяців. Відсидівши три роки за спробу зґвалтувати мешканку Львівської області, він після «відсидки» вже у рідному селі знову наступив на ті ж насильницькі граблі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики