Відверта загадковість

Відверта загадковість

Арт–центр Якова Гретера до 18 листопада перетворився на монохромний простір, наповнений ідеями та образами французького фотографа Еріка Марріана. Киянам представляють його всесвітньо відомий «Білий квадрат» — серію чорно–білих світлин у жанрі «ню», працювати над якою митець розпочав ще з 2005 року.

У кадрі — Німеччина... і цілий світ

У кадрі — Німеччина... і цілий світ

Першим з найцікавішими новинками німецького кінематографа традиційно познайомиться Київ. Церемонія відкриття «Нового німецького кіно» за участю посла Німеччини в Україні доктора Крістофа Вайля відбудеться завтра в кінотеатрі «Київ».

«Культурні обрії». Співочі та мальовані

«Культурні обрії». Співочі та мальовані

Позавчора у Національній філармонії відбувся великий сольний концерт легендарного українського колективу — ансамблю «Кобза–оригінал», присвячений 65–річчю з дня народження незмінного лідер–вокаліста Валерія Вітера. Головною родзинкою музичної програми стало, звісно ж, фірмове багатоголосся гурту. Сама ж програма була побудована так, аби наочно відобразити всі ключові речі за 40 років існування колективу. На концертi виступила Нiна Матвiєнко, а також народний дитячий танцювальний ансамбль «Нюанс», у якому танцює маленька дочка Валерія Вітера — Діана.

Всі статті рубрики