Вітаміни з повітря

Вітаміни з повітря

Зазвичай вітаміни ми асоціюємо зі смаком фруктів чи різнокольорових пігулок. Однак з’ясовується, що в них інші «побратими» — без смаку і запаху, невидимі оку, які так само позитивно впливають на наше здоров’я. Йдеться про так звані «вітаміни повітря» — іони звичайного кисню, які мають від’ємний електричний заряд і утворюються завдяки взаємодії різних природних факторів.

Як їсти, щоб менше... з’їсти

Як їсти, щоб менше... з’їсти

Лікарі стверджують: лише 10 відсотків випадків надмірної ваги спричиняють ендокринні порушення. Дуже часто зайві кілограми — результат неправильного харчування. Тож тим, хто стежить за своєю фігурою і не хоче переобтяжувати організм надмірною вагою, слід прискіпливо ставитися до свого раціону і способу життя. Тим паче що немає жодної потреби виснажувати себе дієтами. Варто лише узгоджувати власні звички з процесами організму, закладеними в нас природою.

Лінощі, які нас убивають

Лінощі, які нас убивають

Пасивний спосіб життя щороку вбиває у світі майже 5 мільйонів людей. Медики констатують: третина людей у віці понад 15 років не дослухається до рекомендацій вести активний спосіб життя, хоча він передбачає всього 30 хвилин вправ помірної інтенсивності щодня, або 20 хвилин інтенсивного навантаження тричі на тиждень.

Всі статті рубрики