Мінетті на подіумі

Мінетті на подіумі

У порнозірки Чіччоліни, яка свого часу була депутатом парламенту Італії, є достойні послідовниці. Щоправда, дипломований стоматолог Ніколь Мінетті поки що засідає всього лише в регіональному парламенті Ломбардії. Та й у порнофільмах не знімається. Зате вже має неофіційний титул «найсексуальнішого дантиста Італії» і охоче дефілює в купальнику. Минулого тижня під час Міланського тижня моди Ніколь вийшла на подіум у рамках показу пляжної колекції бренду Parah. І заявила, що політика — моді не завада.

Хлопче, хочеш $65 млн.?

Хлопче, хочеш $65 млн.?

Не кожен батько чи мати спокійно сприйме той факт, що дитина, підрісши, приєдналася до загону секс–меншин. Отак і 76–річний мільярдер із Гонконгу Сесіл Чао Шецзюн не може змиритися з вибором своєї дочки. Її звуть Джіджі, вона лесбіянка і нещодавно повідомила батькові, що вже перебуває в цивільному шлюбі зі своєю подругою (стосунки оформили у Франції).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дивовижний орган — людський мозок: він працює 24 години на добу, 365 днів на рік, починаючи з народження і аж до того самого моменту, коли ти... закохуєшся.

Всі статті рубрики