Мінетті на подіумі

02.10.2012
Мінетті на подіумі

У порнозірки Чіччоліни, яка свого часу була депутатом парламенту Італії, є достойні послідовниці. Щоправда, дипломований стоматолог Ніколь Мінетті поки що засідає всього лише в регіональному парламенті Ломбардії. Та й у порнофільмах не знімається. Зате вже має неофіційний титул «найсексуальнішого дантиста Італії» і охоче дефілює в купальнику. Минулого тижня під час Міланського тижня моди Ніколь вийшла на подіум у рамках показу пляжної колекції бренду Parah. І заявила, що політика — моді не завада.

Для депутатки, яку свого часу активно протегував екс–прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі, це був перший вихід на люди в ролі манекенниці. І вельми успішний: публіка просто вибухнула оваціями, а фото Мінетті в купальнику опублікували чи не всі італійські ЗМІ. «Я не бачу нічого поганого в тому, що політик виходить на подіум. Як і багато людей, я намагаюся суміщати різні види діяльності. Політика й мода цілком сумісні, більше того, я вважаю, що політика має служити світу моди», — заявила журналістам 26–річна стоматолог–модель–депутатка.

У політику Ніколь потрапила після знайомства з Берлусконі, який запросив її стати регіональним радником своєї партії «Народ свободи». Згодом її ім’я фігурувало у скандалі, який зрештою привів екс–прем’єра на лаву підсудних: Мінетті називали однією з постачальниць повій для секс–вечірок, які влаштовував глава уряду. Втім сама дівчина заявляє, що це наклепи заздрісників.