Хлопче, хочеш $65 млн.?

02.10.2012
Хлопче, хочеш $65 млн.?

Та сама «белла» Чао.

Не кожен батько чи мати спокійно сприйме той факт, що дитина, підрісши, приєдналася до загону секс–меншин. Отак і 76–річний мільярдер із Гонконгу Сесіл Чао Шецзюн не може змиритися з вибором своєї дочки. Її звуть Джіджі, вона лесбіянка і нещодавно повідомила батькові, що вже перебуває в цивільному шлюбі зі своєю подругою (стосунки оформили у Франції).

Аби «переагітувати» доньку у правильну сексуальну орієнтацію, магнат готовий заплатити аж 500 млн. доларів Гонконгу (це близько 65 мільйонів доларів США)! Як повідомляє газета «Саус Чайна морнінг пост», величезну винагороду від потенційного тестя отримає чоловік, котрого полюбить 33–річна лесбійка.

Старий батько каже, що йому байдуже, чи буде цей спокусник багатим, чи бідним. Головне — аби він був щирим і мав добре серце. Рекламуючи свою «акцію», діловитий Сесіл Чао зазначає: премія є «підходящим стимулом для того, в кого є здібності, але немає коштів, щоб почати свій бізнес».

Як пишуть гонкогівські ЗМІ, самого Сесіла Чао Шецзюна, попри його похилий вік, навряд чи можна назвати прихильником традиційних сімейних цінностей. Багатій часто з’являється на публіці в компанії своєї останньої молодої подруги, а одного разу заявив, що через його ліжко пройшли 10 тисяч найвродливіших жінок.

Джіджі — старша із трьох­ дочок Сесіла, народжених від різних дружин. На неї мільярдер переписав одну з корпорацій свого холдингу Cheuk Nang.