Свято з підвищеною відповідальністю

Свято з підвищеною відповідальністю

На класі здобув свою першу перемогу в новому єврокубковому сезоні донецький «Шахтар». «Гірники» не вигравали на «Донбас–арені» в Лізі чемпіонів ще з весни 2011 року, але позавчора досить переконливо довели свою перевагу в класі над данським «Нордшелландом» — дебютантом ЛЧ із найскромнішим бюджетом порівняно з рештою учасників Суперліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Н» замість «К»

«Н» замість «К»

Серед глядачів, які зібралися позавчора ввечері на трибунах донецької арени «Дружба» для перегляду матчу «Донбас» — «Амур», був один особливий. Це 32–річний форвард Олексій Понікаровський, який лише кількома годинами, раніше прибув до аеропорту ім. Сергія Прокоф’єва. Переліт зі США через Мюнхен зайняв 13 годин.

Операція «Наступник»

Операція «Наступник»

«Ми хочемо змін» — такий лейтмотив скандальної історії, що заварилася навколо Федерації легкої атлетики України. Провідні атлети звинуватили перших осіб ФЛАУ у фінансових зловживаннях, створенні неналежних умов для підготовки до Олімпіади та закликали їх поступитися дорогою молодим енергійним менеджерам.

У гостях у чемпіона

У гостях у чемпіона

Уже не перший рік старт новому чемпіонату в українській жіночій гандбольній суперлізі дає з’їздний тур. Починаючи з вівторка, найсильніші команди зібралися в Ужгороді, де мають зіграють між собою по одному матчу.

Всі статті рубрики