За педофіла — в щелепу

19.09.2012
За педофіла — в щелепу

Учора в кулуарах Верховної Ради депутат Григорій Омельченко «отримав короткий правий боковий у щелепу» від БЮТівця Руслана Богдана. Про це на «Фейсбуці» повідомив «НУНСівець» Володимир Ар’єв. За його словами, «Богдан був фігурантом «педофільного» скандалу, який розкручував три роки тому пан Омельченко. Богдан запропонував Омельченку спростувати звинувачення. Той відмовився, але Богдан отримав сатисфакцію». Відеоролик із «сатисфакцією» — одним, але різким і сильним ударом після різкої розмови біля стіни — в інтернет виклав завсі­дник кулуарів ВР, художник Сергій Поярков.

На запитання журналістів, чому він не дав здачі Богдану, «нашоукраїнець» Омельченко — генерал–лейтенант СБУ і майстер рукопашного бою — відповів: «За віком він мені в діти годиться, а я на дітей руку не піднімаю. І не вважаю, що це був інцидент». Григорій Омелянович розповів: «Він підійшов до мене і сказав, щоб я вибачився за те, що направив у прокуратуру заяву матері, яка зверталася до мене, про зґвалтування сина і дочки. Я сказав, що це був мій обов’язок як громадянина сприяти розслідуванню справи». Омельченко пропонував усі претензії спрямовувати на його адресу через суд, але Богдан ударив його «в праву частину обличчя», коли Григорій Омелянович уже повертався йти.

Нагадаємо, «педофільний скандал» навколо деяких депутатів та працівників табору «Артек» розгорівся у 2009 році.

 

ТУШКУВАННЯ

Учора до фракції Партії регіонів вступив депутат Вадим Коротюк, обраний за списком БЮТ. Із БЮТ він вийшов лише 30 липня. Таким чином, фракція ПР тепер налічує аж 195 осіб.