ШОС у горлі деренчить

ШОС у горлі деренчить

Віктор Янукович несподівано вирішив зустрітися зі своїм російським колегою — у п’ятницю на сайті українського Президента в графіку зустрічей з’явилося «побачення» з Володимиром Путіним. В. Я. вирушив у Сочі, де обговорив із ВВП питання двосторонньої співпраці після вступу Росії у Світову організацію торгівлі, а також виявив від імені України бажання стати спостерігачем у Шанхайській організації співробітництва. У відповідь Путін запропонував Україні стати спостерігачем в АТЕС — Азійсько­Тихоокеанському економічному співробітництві. Зрештою, яка різниця — хоч ШОС, хоч АТЕС, аби Росії приємно було. Байдуже, що наша держава ні до Азії, ні до Тихоокеанського регіону прямого стосунку не має.

«Язик» до Феміди доведе

«Язик» до Феміди доведе

«Мовний парад», який останнім часом охопив Схід і Південь України, нарешті наштовхнувся на протидію. Тернопільська обласна рада вимагає від суддів Конституційного Суду визнати «мовний» закон неконституційним. Відповідне рішення було ухвалено на сесії. Облрада також звернулася до рад усіх рівнів із закликом не виконувати «мовний» закон.

Не одного, так другого

Не одного, так другого

Влада України днями екстрадувала до Росії громадянина Казахстану Іллю П’янзіна — одного з підозрюваних у підготовці замаху на президента РФ Володимира Путіна. Чоловіка вже доправили до Москви, адже Апеляційний суд Одеської області минулого четверга вирішив визнати законною постанову Генпрокуратури України про екстрадицію до РФ. Процедура екстрадиції відбулася дуже швидко, очевидно, щоб її не встигли оскаржити родичі пана П’янзіна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Взята з тілом на небо

Взята з тілом на небо

Сьогодні, 28 серпня, православна Україна відзначає одне з найбільших християнських свят, яке в народі називають «Першою Пречистою» — Успіння, або Взяття на небо Пресвятої Богородиці. Віруючі переконані, що тіло Божої матері, яка все життя зберігала цноту та чистоту, було взяте на небо разом iз душею Діви Марії.

Небайдужість є!

Небайдужість є!

Мало хто знає, що в нашій державі вже 15 років офіційно існує Українська cлужба порятунку. Вона опікується автомобілістами, нерідко приїжджаючи на місце ДТП раніше за державні служби. Організація, що тримається на волонтерах та благодійниках, за словами її голови, вже врятувала понад 40 тисяч людських життів на українських дорогах.

Двоє — на поправку, четверо — в бігах

Двоє — на поправку, четверо — в бігах

Виявлення штаму сибірської виразки у Вознесенці Мелітопольського району донині тримає у напрузі низку відповідних служб регіону. Ветеринари ретельно дотримуються графіка обходів у селі помешкань iз домашньою живністю, фахівці місцевої СЕС спільно з персоналом райлікарні контролюють стан здоров’я тридцяти з лишком осіб, які контактували безпосередньо з хворою коровою чи споживали інфіковане м’ясо.

Не рахуючи грошей

Не рахуючи грошей

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Згідно з постановою НБУ №312, зареєстрованою у Міністерстві юстиції ще 14 серпня, вже з 31 серпня особи–нерезиденти, а також фізичні особи можуть завозити в Україну іноземну валюту без документів, які б підтверджували зняття грошей із закордонних рахунків. Таким чином, Національний банк змінив правила перевезення готівкових і банківських металів через українську митницю.

Всі статті рубрики