Мисливець без Білосніжки

Мисливець без Білосніжки

Крістен Стюарт не зніматиметься у продовженні фільму «Білосніжка і Мисливець». Як повідомляє кіностудія «Юніверсал», від послуг 22–річної актриси надалі вирішили відмовитися, хоча в першій «серії» вона зіграла головну роль. Американські ЗМІ розцінили це рішення продюсерів як покарання Крістен за інтрижку з режисером «Білосніжки» Рупертом Сандерсом (нагадаємо, саме через цей зв’язок актриса розійшлася з бойфрендом, партнером по «Сутінковій сазі» Робертом Паттінсоном). До речі, працювати зі Стюарт Сандерсу заборонила і дружина, Ліберті Росс.

Газету читаю і газ натискаю!

Газету читаю і газ натискаю!

Правила дорожнього руху всіх цивілізованих країн забороняють користуватися мобільним телефоном та іншими електронними пристроями за кермом авто. А ось мера Торонто — найбільшого міста Канади — днями застукали за читанням... газети на високій швидкості. І присікатися до такого небезпечного водія нема за що, адже правилами таке порушення не передбачене.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Алло! Міліція?! Це власник ювелірного магазину! Мене хочуть пограбувати!

— А, Рабинович, знову ви? Не можемо вам нічим допомогти. За законом, якщо клієнт попросив знижку 2%, це не вважається грабунком.

Всі статті рубрики