Мисливець без Білосніжки

17.08.2012
Мисливець без Білосніжки

Крістен Стюарт не зніматиметься у продовженні фільму «Білосніжка і Мисливець». Як повідомляє кіностудія «Юніверсал», від послуг 22–річної актриси надалі вирішили відмовитися, хоча в першій «серії» вона зіграла головну роль. Американські ЗМІ розцінили це рішення продюсерів як покарання Крістен за інтрижку з режисером «Білосніжки» Рупертом Сандерсом (нагадаємо, саме через цей зв’язок актриса розійшлася з бойфрендом, партнером по «Сутінковій сазі» Робертом Паттінсоном). До речі, працювати зі Стюарт Сандерсу заборонила і дружина, Ліберті Росс.

Хоча в «Юніверсал» відмову від послуг Крістен пояснюють інакше — мовляв, нова стрічка буде про Мисливця, якого грає Кріс Хемсворт, а Білосніжка якщо там і з’явиться, то хіба в епізоді. І тоді, можливо, Стюарт дозволять ненадовго засвітитися в кадрі.

Для роботи над другим фільмом кіностудії доведеться підшукати й нового сценариста, адже Девід Кепп, дізнавшись про наміри знімати зовсім іншу стрічку, відмовився від подальшої співпраці.

Сама Крістен цю ситуацію не коментує, адже після скандального розставання з Робертом уникає журналістів. Натомість Паттінсон уже дав перше інтерв’ю — у програмі Джона Стюарта «Дейлі шоу». Втім особливих одкровень від актора, який почувався дуже скуто й збентежено, глядачі не почули. Він старанно їв запропоноване ведучим морозиво й намагався уникати «слизької» теми, заявивши, що для наступних інтерв’ю найме публіциста, який напише йому відповіді на всі можливі неприємні запитання.