РАХУНКОВА ПАЛАТА

17.08.2012

41 млрд. гривень

планує передбачити в Держбюджеті–2013 на реалізацію своїх програм Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово–комунального господарства, повідомив міністр Анатолій Близнюк.

 

9 млрд. гривень

очікує отримати від експорту Україна завдяки ратифікації угоди про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності Незалежних Дер­жав, заявила перший заступник голови адміністрації Президента Ірина Акімова.

 

5,7 млрд. світлових років

відділяє Землю від щойно відкритої астрономами галактики–рекордсмена, яка породжує на рік понад 700 зірок, повідомляє «Радіо Свобода». Для порівняння: наша галактика породжує лише одну зірку на рік.

 

1,5 млрд. гривень

— на таку суму Кабмін збільшив витрати на будівництво автомагістралей через Дніпро в Запоріжжі та Черкасах у поточному році, повідомляє УНІАН.

 

1,5 млн. тонн

становитиме експорт зерна з України в серпні, інформує прес–служба Української аграрної конфедерації з посиланням на її генерального директора Сергія Стоянова.

 

200 тис. гривень

шефської допомоги надала Військово–Морським силам України з початку року Івано–Франківська область, повідомляє департамент преси та зв’язків зі ЗМІ Мінборони.

 

2435 офіційно визнаних біженців

із 47 країн світу проживає на сьогодні в Україні, за інформацією Державної міграційної служби.

 

70 % українських підлітків

заявили, що, попри заборону, вільно можуть придбати алкоголь у кіосках і магазинах, а 85% дітей віком до 13 років бодай раз у житті пробували спиртні напої, з’ясував Український інститут соцдосліджень ім. Яременка.

 

20 медалей

здобула Україна на ХХХ Олімпіаді в Лондоні, із них 6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових. Це найгірший результат із початку участі нашої незалежної команди в літніх Олімпійських іграх.

 

8 років ув’язнення

отримає посадовець райуправління Держкомзему, який отримав 40 тис. дол. хабара за підпис на актах державної власності, постановив Печерський районний суд Києва.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>