Принцеса в об’єктиві

Принцеса в об’єктиві

Креативний директор будинку моди «Шанель», зірковий дизайнер Карл Лагерфельд має принаймні одну велику слабкість: свою кицю Принцесу Шупетт, яку називають найвпливовішою кицькою модного світу. На честь улюблениці Лагерфельд навіть назвав сумку зі своєї нової колекції. У Шупетт є власний iPad (і вона вміє ним користуватися!) та мікроблог у «Твіттері», де її «зафоловили» вже майже 15 тисяч користувачів. У її розпорядженні — три власні покоївки (дві вдень і одна вночі), які щодня записують кожен її крок у спеціальний щоденник. Будь–якої миті Лагерфельд готовий послати за Шупетт приватний літак — якщо, скажімо, він поїхав кудись на показ за межі Франції й скучив за своєю кішечкою. Снідають і вечеряють вони за одним столом (принцеси, зрозуміло, з підлоги не їдять).

Американська «Катерина» ХХІ століття

Американська «Катерина» ХХІ століття

Любовна непостійність моряків — річ відома. Здавалося б, чого вимагати від флотського капітана, якщо він не буває вдома по півроку, а то й більше? А ось у Військово–морських силах США одного невірного чоловіка вигнали за це з роботи.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ізраїль звернувся в ООН із проханням включити шахи в програму Олімпіад. Бо на Олімпійських іграх у Лондоні євреї залишилися без медалей.

Всі статті рубрики