Принцеса в об’єктиві

16.08.2012
Принцеса в об’єктиві

Шупетт позує з Летицією Кастою.

Креативний директор будинку моди «Шанель», зірковий дизайнер Карл Лагерфельд має принаймні одну велику слабкість: свою кицю Принцесу Шупетт, яку називають найвпливовішою кицькою модного світу. На честь улюблениці Лагерфельд навіть назвав сумку зі своєї нової колекції. У Шупетт є власний iPad (і вона вміє ним користуватися!) та мікроблог у «Твіттері», де її «зафоловили» вже майже 15 тисяч користувачів. У її розпорядженні — три власні покоївки (дві вдень і одна вночі), які щодня записують кожен її крок у спеціальний щоденник. Будь–якої миті Лагерфельд готовий послати за Шупетт приватний літак — якщо, скажімо, він поїхав кудись на показ за межі Франції й скучив за своєю кішечкою. Снідають і вечеряють вони за одним столом (принцеси, зрозуміло, з підлоги не їдять).

Шупетт є героїнею численних фотосесій. Одну з них опублікували у вересневому номері V Magazine. Компанію Принцесі на зйомках склала ще одна улюблениця Лагерфельда — топ–модель Летиція Каста. Вони позують разом на ліжку з видом на Ейфелеву вежу. «Шупетт — надзвичайно красива киця, і наша з нею співпраця стала для мене незвичайним і цікавим досвідом. Її представляє та сама модельна агенція, що й мене, і я певна: її кар’єра буде неймовірною!» — поділилася враженнями Летиція.

Шупетт, звісно, звикла бути в центрі уваги, але при цьому залишається звичайною молодою кицькою, яка любить ганятися за мухами, стрибати по столу, заважаючи господареві працювати, бігати навколо будинку і спати в шухляді або раковині у ванній.