Обшукали й... обікрали

Обшукали й... обікрали

Постраждала молода жінка Вікторія Діденко на прес­конференції у Сімферополі показала медійникам записи з відеокамер, встановлених в її триповерховому помешканні, а також фотознімки по завершенні обшуку. На них чітко видно, що у «шмоні», який супроводжувався відбірною лайкою та іншими «вольностями» правоохоронців, брали участь і так звані поняті.

Остання «двійка» за поведінку

Остання «двійка» за поведінку

Це вбивство шанованої громадою 61–річної вчительки–пенсіонерки буквально приголомшило мешканців одного з сіл Миргородського району. Бездиханне тіло дружини з двома ножовими пораненнями чоловік знайшов у садку, за лічені метри від їхнього будинку. Взявши слід на той час іще невідомого «чужака», службовий собака привів співробітників міліції до подвір’я, розташованого за кілька хат від садиби загиблої. Там усі були вдома, крім молодшого, 18–річного, сина господарки. Остання заявила, нібито він терміново відбув кудись на заробітки. Хоча ще вчора заходив на подвір’я своєї колишньої вчительки нібито для того, щоб позичити гумову камеру до велосипеда, якого в нього насправді не було...

Суду — заставу, хабарнику — волю

Суду — заставу, хабарнику — волю

«Чиновника, якого підозрюють у вимаганні та одержанні хабарів на суму понад 200 тисяч гривень, Придніпровський районний суд міста Черкаси вже вдруге після затримання відпустив під грошову заставу в 20 тисяч гривень», — повідомили «УМ» у прес–службі черкаської обласної міліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики