НОВИНИ ПЛЮС

20.06.2012

Парламент

У Партії регіонів не виключають, що поточна сесія парламенту може бути продовжена на один пленарний тиждень. Про це вчора заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов. За його словами, це станеться у разі, якщо депутати не встигнуть розглянути кілька важливих законопроектів — зокрема щодо введення податку на розкіш, недоторканності та мови.

Позиція Тимошенко

Юлія Тимошенко вимагає від своєї фракції не допустити ухвалення закону про мови. Про це розповів на засіданні БЮТ заступник голови фракції Сергій Сас, який відвідав Тимошенко у лікарні. «Тимошенко в деталях знає ці всі речі. Вона просила передати і висловила глибоке обурення тим, що відбувалось у нас у фракції у зв’язку з цими подіями минулого тижня, — цитує Саса прес–служба «Батьківщини». — Слово «обурення» — це її особистий вислів. Вона переконана, що єдине, кому вигідна така «лихорадочна» ситуація — це всім нашим ворогам, видимим і невидимим».

Сас передав слова Юлії Тимошенко про те, що вона повністю довіряє керівнику фракції Андрію Кожем’якіну, і поставила завдання перед фракцією, аби «вона була єдиною,, як ніколи».

На футболі

Учора з ВІП–ложі «Донбас–арени» за матчем Україна—Англія спостерігали Віктор Янукович та Прем’єр Азаров. Також серед високопо­ставлених глядачів був Віктор Ющенко.

Віце–прем’єр Сергій Тігіпко вивісив у вікні свого кабінету в Будинку уряду синьо–жовтий прапор. Про це він написав у себе в «Твіттері», додавши фото та заклик: «Підтримаємо наших разом».