Ми насправді миролюбні!

Ми насправді миролюбні!

Україна — наймиролюбніша з колишніх держав Радянського Союзу, якщо не брати до уваги країни Балтії. Натомість Росія — серед найагресивніших держав у світі. Такими є висновки експертів Інституту миру та Центру вивчення конфліктів Сіднейського університету, які оприлюднили черговий щорічний Глобальний індекс миролюбності країн.

«Візьміть хоч водієм»

«Візьміть хоч водієм»

Це тепер Володимир Путін — фактично всесильний керівник великої держави, з яким змушений рахуватися увесь світ. Але свого часу його ім’я мало що говорило навіть російським політичним експертам. У політику кадрового кадебіста привів покійний мер Санкт–Петербурга Анатолій Собчак. Одну з версій про те, як це сталося, вчора під заголовком «Смертельна помилка Анатолія Собчака» опублікував у своєму блозі в «Живому журналі» колишній радник Путіна, а нині опозиціонер Андрій Ілларіонов.

Ще 20 «заочних» років

Ще 20 «заочних» років

Туніський суд, що розглядає справу колишнього президента країни Зіна аль–Абідіна Бен Алі, вчора засудив його до 20 років ув’язнення за участь в організації убивств демонстрантів. Нагадаємо, Бен Алі став першим главою держави, якого скинула «Арабська весна» — хвиля революцій, що на початку минулого року стартувала саме в Тунісі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики