Цугцванг із матом

Цугцванг із матом

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який полюбляє емоційні висловлювання, вчора «нарвався» на зауваження судді. Перепалка між підсудним і служителем Феміди відбулася на засіданні Печерського суду у справі про незаконне стеження. Під час допиту одного зі свідків Луценко закинув прокуророві, що той нечітко формулює юридичні терміни. Представник обвинувачення обурився, чому екс–міністр його перебиває. Почалася суперечка, під час якої Луценко і сказав, що прокурори «ні хріна не знають».

Сила людського фактору

Сила людського фактору

Що дасть виборцям повернення мажоритарної складової у виборче законодавство, які важелі впливатимуть на хід передвиборчої кампанії, чи зміниться якісний склад Верховної Ради після осінніх «великих перегонів»? Ці питання обговорювали на прес–конференції в УНІАН політтехнологи й експерти.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як не на цьому, то на Страшному суді

Як не на цьому, то на Страшному суді

Горезвісний проект про засади державної мовної політики розглядатиметься у другому читанні на найближчому засіданні парламенту, 19 червня. Про це заявив один з авторів проекту, «регіонал» Сергій Ківалов. «До 19 червня — другого голосування за законопроект — є час для внесення своїх пропозицій», — зазначив народний «підрахуй» України.

Всі статті рубрики