Вона —свідок

Вона —свідок

Справа про вбивство Євгена Щербаня, якого розстріляли разом із дружиною у 1996 році в аеропорту Донецька, з кожним місяцем збирає навколо себе усе більше політичних спекуляцій та чуток.

Щоб не гірше, ніж у людей!

Щоб не гірше, ніж у людей!

Українська влада знову хоче справедливості. Хоча б у паливному секторі. Нещодавно заяву про жорстокий щодо нашої держави газовий контракт виголосив голова правління «Нафтогазу України» Євген Бакулін. Мовляв, ми хочемо документ, який би не просто відповідав інтересам України, а й був не гіршим за аналоги, що ними користуються зарубіжні країни.

Сідайте, гості!

Сідайте, гості!

Вертолітний майданчик, що на даху скандальної забудови на Дніпрових схилах Києва, можуть здати ще до початку чемпіонату Євро. Фотокореспондент «УМ» учора зафіксував, як робочі наносили концентричні кола — місце, куди приземлятимуться гелікоптери.

Валентина Королькова: Ми не наймалися комусь догоджати

Валентина Королькова: Ми не наймалися комусь догоджати

Як виглядає підготовка до ви­борів з боку Партії регіонів? Це роздача продуктових наборів, іменні листівки, подачки ви­борцям (часто — за рахунок комунальних бюджетів). Як агітує опозиція? Поки що не агітує — а все ще домовляється.

Всі статті рубрики