«Весна» під патронатом

«Весна» під патронатом

Як кажуть, «хліба і видовищ» бажають усі, а забезпечити вищезазначене завжди знайдуться охочі — до самореклами і піару. Не встигла «УМ» написати про те, як радник Азарова і народний депутат від Партії регіонів Максим Луцький iз доброго чиновницького плеча нагодував, так би мовити, студентів–журналістів, як нардеп устиг уже і свято їм організувати — проспонсорувати щорічний фестиваль «Журвесна».

А після футболу — смерть

А після футболу — смерть

26 травня співробітники податкової інспекції Мелітополя мікроавтобусом «Мерседес» поверталися з футбольного турніру з райцентру Василівка. О 16:35 біля повороту на село Радісне (Михайлівський район) відбулося дотичне зіткнення їхньої «маршрутки» з автомобілем «Таврія» (63–річний водій ЗАЗівського легковика, здійснюючи ризикований маневр обгону, виїхав на зустрiчну смугу).

Де освіта кульгає

Де освіта кульгає

Сумним видався кінець навчального року в трьох вітчизняних приватних вищих навчальних закладах — Київському економічному інституті менеджменту, Донецькому коледжі радіоелектроніки і управління та Київському університеті «Східний світ».

Де «D»? У Борисполi

Де «D»? У Борисполi

Учора Президент Віктор Янукович відкрив довгоочікуваний термінал «D» Держпідприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Він, перед­бачається, стане найбільшим у країні та обслуговуватиме закордонних гостей під час чемпіонату Євро–2012.

Тролейбус без субвенцій

Тролейбус без субвенцій

Страйкують працівники «Херсонелектротранс», які вимагають виплатити їм заборговану за останні три місяці зар­плату. За офіційною заявою прес–служби херсонської міськ­ради, «Херсонелектротранс» перед своїми співробітниками завинив трохи більше мільйона гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Служив історіі держави

Служив історіі держави

У суботу на Личаківському кладовищі поховали Бориса Возницького, директора Львівської галереї мистецтв, Героя України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, президента Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв.

Рятiвник шедеврiв

Рятiвник шедеврiв

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

23 травня 2012 року не стало з нами Бориса Возницького — «янгола–охоронця» пам’яток історії та культури. Ця людина для всіх, хто його знав та любив, була справжнім Героєм України. У тяжкі часи повної руйнації та загального знищення нашої спадщини Борис Григорович, проста і скромна людина, своєю невтомною працею зробив для української культури те, що до нього ніхто ніколи не робив.

Майдан без тризуба і Кобзаря

Майдан без тризуба і Кобзаря

Київська влада вперто намагається знищити єдиний куточок україністики на майдані Незалежності — продавців символіки та книжок знову виганяють з–під Головпоштамту. Українські прапорці, книги про УПА, козацтво, звичаї, культура і традиції, схоже, нині не в пріоритеті.

Всі статті рубрики