РАХУНКОВА ПАЛАТА

04.05.2012

60,5 млрд. доларів

становив державний борг України станом на 31 березня. Вiн зрiс у порівнянні з лютим на 2,2 відсотка, інформує Міністерство фінансів.

 

1 млрд. доларів

кредиту Євроатома і Європейського банку реконструкції та розвитку планує залучити Україна на модернізацію атомних електростанцій, заявив міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Бойко.

 

30 тис. євро

зобов’язав сплатити Україну Європейський суд iз прав людини за позовом білоруського бізнесмена Павла Молочка, який звернувся зі скаргою з приводу незаконного утримання його під вартою українськими правоохоронцями.

 

20 тис. уболівальників

iз Нiмеччини мають намір приїхати в Україну під час проведення Євро–2012, повідомив генеральний консул ФРН у Донецьку Клаус Циллікенс.

 

5 тис. відвідувачів

зможе одночасно прийняти аквапарк, який збудують на південній околиці Одеси, розповів керівник архітектурної групи «Квартал» Леонід Круковський.

 

4 тис. стюардів

забезпечуватимуть безпеку на стадіонах під час матчiв Євро, заявив керівник Нацiонального організаційного комітету Євро–2012 Маркіян Лубківський.

 

4,2 тис. пеліканів

знайшли загиблими з невідомих причин на узбережжі Перу тамтешні орнітологи. Окрім того, природоохоронні організації виявили біля місця мору птахів 54 мертві туші морських левів і черепаху.

 

154 водії

у стані алкогольного сп’яніння затримано в Києвi в період травневих свят співробітники Державтоінспекції, інформує прес–служба столичної міліції.

 

16 заповідників

створено у Черкаській області в цьому році. З них дев’ять гідрологічних, а також ботанічні й ландшафтні об’єкти природно–заповідного фонду місцевого значення, повідомляє Держуправління охорони навколишнього середовища області.

 

6% безробітних

із числа працездатного населення — таким буде до кiнця року показник безробіття на Землі. Це 202 мільйони людей, підрахували в Міжнародній організації праці.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>