«Президента» замало

«Президента» замало

У ніч на четвер у НХЛ почнеться найцікавіше — «матчі на виліт», тобто 1/8 Кубка Стенлі. На цьому етапі — вже інакше свої принципи, традиції і співвідношення сил. Пари для «плей–оф» сформувалися за підсумками 94–го регулярного сезону, який завершився минулих вихідних. Упродовж чемпіонату кожна команда зіграла по 82 матчі. Далі йдуть 16 найсильніших.

Процес «нормальний»?

Процес «нормальний»?

Найближчої неділі головна хокейна команда країни стартує на чемпіонаті світу в дивізіоні ІА у Словенії. Поки що підопічні Анатолія Хоменка ведуть, за словами наставника, «нормальний тренувальний процес». На початку квітня «синьо–жовті» організували збір у Гомелі, де отримали серйозне фізичне навантаження. Тепер же, на тлі певної втоми, проводять удома два товариські матчі зі збірною Японії — одним із п’яти наших суперників на майбутньому форумі в Любляні.

Грип на грифі штанги

Грип на грифі штанги

За підсумками двох попередніх чемпіонатів світу наші важкоатлети здобули максимальну кількість ліцензій на лондонські Ігри–2012. Щоправда, перепустки не іменні, тож формуванням остаточного складу олімпійців наставники чоловічої та жіночої збірних — Петро Алаєв та Денис Готфрід — перейматимуться практично до самого старту Олімпіади.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики