Три роки для «третього»

Три роки для «третього»

Минулого четверга­ просто у залі суду приміряв наручники екс–міністр охорони навколишнього природного середовища 61–річний Георгій Філіпчук. Протягом усього процесу підсудний перебував на підписці про невиїзд, тож взяття його під варту одразу після оголошення вироку Солом’янським райсудом столиці та «поселення» до Лук’янівського СІЗО було для пана Філіпчука неочікуваним. Народний депутат другого, третього та шостого скликань, академік до останнього вірив у виправдальний вирок Феміди.

Угамував качалкою

Угамував качалкою

Упродовж цілої ночі невеличка Нижня Липиця з населенням близько 700 осіб нагадувала театр кримінальних дій, де страхітливі сцени змінювалися з калейдоскопічною швидкістю. «Тільки–но слідчо–оперативна група Рогатинського райвідділу міліції після півночі прибула в це віддалене село, відреагувавши на повідомлення про виявлений на одному з обійсть труп господаря з проломленим черепом, як сигнал тривоги надійшов з іншого кінця населеного пункту. Сільський голова повідомив телефоном, що там невідомий нападник увірвався в хату самотньої пенсіонерки», — розповіли «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції.

Кривавий онучок

Кривавий онучок

У Черкасах від ножових поранень у власному будинку, де всі домашні речі були перевернуті догори дном, загинуло подружжя пенсіонерів. Розтерзані тіла 83–річної жінки та 80–річного чоловіка знайшла їхня донька, котра прийшла провідати батьків.

Делікатес із кайфом

Делікатес із кайфом

Підозрюваним, котрі потрапили до ізолятора тимчасового тримання у Миргороді, здавалося, можна було тільки позаздрити своєму 30–річному співкамернику. Ще б пак! Адже не встиг той потрапити до ІТТ, як 32–річна дружина принесла йому на обід свіженьких пельменів. Однак поведінка останньої видалася правоохоронцям дещо підозрілою. Тож вони вирішили перевірити… начинку тієї смакоти. І виявили всередині трьох пельменів запаковану в невеличкі поліетиленові згортки подрібнену коноплю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики