Нечемні гості

Нечемні гості

Катастрофічними ви­йшли цього тижня перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів для господарів. В усіх чотирьох поєдинках вони не організували жодного голу і, як наслідок, тричі програли. Вистояти зумів лише прагматичний «Мілан». Команда Массіміліано Аллегрі вимушено віддала ініціативу блискучій «Барселоні», але майстерно побудувала захисні редути. «Россо–нері» пам’ятають зустріч на груповому етапі, коли вирішили пограти з каталонцями у відкритий футбол і поступилися на своєму стадіоні «Сан–Сіро» 2:3. А в матчі на «Камп ноу», який відкривав груповий турнір, гранди розписали нічию — 2:2.

Одна в полі не воїн

Одна в полі не воїн

На відміну від футбольних чемпіонатів світу, де змагаються лише найсильніші збірні своїх континентів, у командній першості планети з настільного тенісу беруть участь усі охочі. Так, на ЧС–2012, що триває в Дортмунді з 25 березня, в чоловічому протоколі фігурують екзотичні збірні Кюрасао, островів Мен, Гернсі. Щоправда, представники цих карликових квазі–держав та автономій визначають найсильнішого лише в п’ятому за рейтингом дивізіоні. Тоді як за великий п’єдестал ведуть боротьбу лише 24 збірні, які перебувають у першому, так званому чемпіонському, ешелоні.

Дочекавшись рекорду

Дочекавшись рекорду

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Золоту медаль чемпіонату світу в закритих приміщеннях, здобуту три тижні тому в Стамбулі, багатоборка з Вінниці Наталя Добринська присвятила своєму тренерові й чоловікові Дмитру Полякову.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ганна Шелех: І п’ять метрів — не межа

Ганна Шелех: І п’ять метрів — не межа

На початку олімпійського року одразу кілька українських легкоатлетів оновили національні досягнення. Одна з рекордсменок — 18–річна стрибунка з жердиною Ганна Шелех, яка у своєму рідному місті, на щорічному турнірі, організованому легендарним земляком Сергієм Бубкою, підтвердила силу донецької школи жердинників. Бронзова призерка I Юнацьких олімпійських ігор, підкоривши висоту 4 м 60 см, встановила абсолютний рекорд України, перекривши на 2 см результат Анжели Балахонової.

Але дорога спортсмена терниста — вже через кілька тижнів Аня зазнала фіаско на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях, ще й отримала травму під час приземлення. Щоправда, особливо не замутилася і бажає якнайшвидшої сатисфакції. Про свої злети й падіння нова зірка жердини розповіла «Україні молодій».

Всі статті рубрики