Другий на вихід!

Другий на вихід!

«У рік ювілею — в першій лізі. Не ганьбіть клуб», — таким банером зустріли фанати «Карпат» своїх улюбленців на «Арені Львів» перед матчем із «Олександрією». «Біло­зелені» були просто зобов’язані в неділю ввечері обігрувати «колег по нещастю», аби хоч трохи відірватися від зони вильоту. Проте сумний паритет зберігся. Прощаючись із білорусом Олегом Кононовим — найуспішнішим тренером «Карпат» за останні 20 років — та підписуючи контракт з Володимиром Шараном, керівництво клубу розраховувало побачити в діях гравців емоційний сплеск та позитивну динаміку. Далебі. 1:1 — і в президента «Карпат» Петра Димінського урвався терпець: одразу після гри він відправив у відставку весь тренерський штаб першої команди. До наступного матчу (проти «Оболоні») львів’ян готуватиме Юрій Дячук­Ставицький. А Шарану можна лише поспівчувати. Два звільнення впродовж одного сезону — здається, це щось нове в історії українського футболу. Нагадаємо, узимку Володимир втратив посаду головного в «Олександрії».

У чотирьох матчах після перерви «біло­зелені» здобули лише одне очко. Ведучи перед у другому домашньому матчі поспіль, «Карпати» знову примудрилися змарнувати перемогу. «В останні хвилини гравці втрачають концентрацію», — констатував Шаран.

Зміни після зливи

Зміни після зливи

Другий етап чемпіонату світу також не дав відповіді на запитання, хто буде в цьому сезоні фаворитом. У Малайзії першим став іспанець Фернандо Алонсо з «Феррарі», тоді як тріумфатор прем’єрної гонки — Дженсон Баттон із «Макларена» — взагалі не потрапив до залікової зони, як і чинний чемпіон Себастьян Феттель. При цьому в заліковій зоні значиться тільки по одному гонщику з команд, яким пророкують боротьбу за титули, — «Феррарі», «Макларен», «Ред булл», «Мерседес».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Плюс колеса від Колесникова

Плюс колеса від Колесникова

Позавчора спортивна Україна дізналася імена лауреатів минулого, передолімпійського, року. У Міжнародному центрі культури й мистецтв (колишній Жовтневий палац) у Києві відбулася вже шоста церемонія «Герої спортивного року». Традиційно її проводять Національний олімпійський комітет та профільне міністерство, державна служба молоді та спорту.

Таки Донбас!

Таки Донбас!

Завершальний акорд першого сезону вітчизняної Професіональної ліги вийшов гідним фіналу. «Донбас» і «Сокіл» подарували вболівальникам драматичну серію з шести справжніх двобоїв — із лідерством минулорічного чемпіона, переслідуванням і «поверненням» переможця регулярного сезону, іноземним суддівством, яскравими емоціями, бійками і підсумковою звитягою донеччан.

Всі статті рубрики