Як програти виграну гру

Як програти виграну гру

Після того, як жіноча гандбольна збірна України програла нижчим за рейтингом ісландкам право виступити на чемпіонаті світу­2011, багаторічний керманич команди Леонід Євтушенко написав заяву про звільнення. Відтоді біля штурвалу «синьо­жовтих», які почали відбір на Євро 2012 року, став Леонід Ратнер. З іменем 74­річного аксакала пов’язані найвищі досягнення нашого жіночого гандболу — четверте місце планетарної першості 2003 року та «бронза» афінської Олімпіади­2004.

Після посухи — феєрія

Після посухи — феєрія

Ледь «Сокіл» у вівторок відродив інтригу в фінальному протистоянні чемпіонату України, як наступного дня фактично сам же її майже й поховав. Масове гоління голів киянами дало лише короткочасний ефект. Відіграти дві поразки у подібних дуелях рідко кому вдається. У другому за два дні матчі в донецькому Палаці спорту «Дружба» кияни знову проявили нестабільність і втомленість, особливо це стосується захисної ланки. Асистент головного тренера гостей Василь Бобровников не бачить провини воротаря Ігоря Карпенка в жодній пропущеній шайбі з сімох, але, думається, клуб такого калібру мусить мати голкіпера, який би виручав і творив «маленькі дива».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юлія Остапчук: Тренер програв парі, тож тепер лисий

Юлія Остапчук: Тренер програв парі, тож тепер лисий

Тріумфом обернувся виступ українських борчинь на чемпіонаті Європи в Белграді, де підопічні Володимира Євонова у всіх без винятку вагових категоріях дісталися фінальних сутичок. У підсумку наші дівчата здобули чотири «золота» й три «срібла».

На найвищу сходинку п’єдесталу другий рік поспіль піднялася 22–річна Юлія Остапчук. Попри вагомий успіх, для уродженки Ковеля, яка нині навчається і тренується у Львові, єврофорум став лише розминкою перед олімпійським кваліфікаційним турніром, що пройде 20—22 квітня в Софії. Не дотягнувшись до лондонської ліцензії на минулорічному чемпіонаті світу, Юля будь–що прагне виправити ситуацію й гідно представити Україну на Іграх у Лондоні.

Кореспондент «УМ» поспілкувався з нашою олімпійською надією.

Всі статті рубрики