Пироги для схуднення

Пироги для схуднення

Щоб їжа добре засвоювалася, харчуватися неодмінно треба з гарним настроєм. Навіть якщо здається, що є проблеми з зайвою вагою, не варто зовсім відмовлятися від випічки. Просто вона має бути максимально корисною і їсти смаколики треба в міру.

А тепер —«Щітка»

А тепер —«Щітка»

Узагалі щоб страву хотілося їсти, її назва має бути «смачною». Тому цей салат — просто вітамінний. Але його «неїстівна» назва відображає інший бік: очисну дію для організму. Отже, беріть сирі три морквини та один невеликий буряк, два яблука зеленого кольору (у них більше заліза), одну цибулину. Почистіть, що треба, і нарізайте все середнього розміру соломкою. Присмачити овочево–фруктову суміш треба невеликими жменями кураги та чорносливу (дрібно порізаними), журавлини i зернят граната. Заправити салат олією, сметаною чи домашнім майонезом.

Апельсиновий рай

Апельсиновий рай

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із приходом весни у декого з господинь уже вичерпалися консервовані запаси. А часом так хочеться чаю з варенням!.. Якщо ви не прихильник магазинної продукції, можете приготувати свою — з апельсинів. До речі, найкращі ці фрукти з листопада по травень, а найароматніші — привезені з Іспанії, Марокко і Тунісу. Неперевершені, кажуть, сицилійські апельсини.

Всі статті рубрики