Арбат — і радість, і біда

Арбат — і радість, і біда

Попри те, що й парламентські, й президентські вибори вже позаду, скасувати їхні тією чи іншою мірою сфальсифіковані результати навряд чи можливо, а лідера й чітко окресленого плану дій в опозиції немає, незадоволені владою кремлівського поки що тандему росіяни й надалі виходять на мітинги. Минулої суботи в Москві відбулася чергова така акція під гаслом «За чесні вибори». Попри те, що замість заявлених 50 тисяч осіб на Новому Арбаті зібралася в кращому разі половина цієї кількості, це можна вважати успіхом — після невдачі післявиборчого «Майдану» аналітики прогнозували наступним акціям значно меншу відвідуваність.

Розстрілюючи, реготали

Розстрілюючи, реготали

Афганістан кипить від обурення: у ніч із суботи на неділю американський військовослужбовець влаштував «криваву лазню» мирним мешканцям міста Зангабад, що в північній провінції Кандагар. Вийшовши зі своєї військової бази, американець зайшов у найближчий будинок і впритул розстріляв 11 людей. Ще п’ятьох вояк убив у двох сусідніх хатах. Серед загиблих — дев’ятеро дітей і троє жінок.

Пішов направо

Пішов направо

Франція може призупинити участь у Шенгенській угоді, пригрозив президент Ніколя Саркозі, виступаючи на перед­виборчому мітингу в Парижі минулої неділі. За словами Сарко, до такого кроку доведеться вдатися, якщо решта країн Шенгенської зони не вживатиме дієвих заходів, щоб припинити безконтрольний в’їзд до Європи нелегальних іммігрантів. Також у разі обрання на другий термін чинний глава держави пообіцяв захищати не лише кордони Франції, а й її бізнес, вдаючись до відвертого протекціонізму — як це роблять США відповідно до ухваленого там закону «Купуй американське».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики