Ураганний старт

Ураганний старт

Упродовж сезону 2011/12 наші «стріляючі лижники» не балували своїх прихильників високими результатами. За вісім етапів Кубка світу вони лише одного разу сходили на п’єдестал пошани, взявши «срібло» у змішаній естафеті в Контіолахті. Але ми добре знаємо, що головний акцент українські тренери роблять на чемпіонат світу, адже саме за результатами на головному форумі року держава визначає рівень фінансування біатлону загалом і збірників зокрема.

«Олімпійське» повернення

«Олімпійське» повернення

Здається, помилялися футбольні скептики, коли, коментуючи переїзд київського «Динамо» на НСК «Олімпійський», прогнозували напівпорожні трибуни на домашніх матчах «біло–синіх» у чемпіонаті України. Хоча й справді мало хто вірив, що поєдинок на оновленій арені, нехай і з приставкою «київське дербі», викличе неймовірний інтерес у столичних шанувальників футболу. Та хай там що, але за поверненням «Динамо» на арену своїх героїчних звитяг спостерігало трохи більше 51 тисячі глядачів. Без сумніву, поміж цієї численної армії, яка за три місяці зимової «сплячки» добряче зголодніла за грою номер один у світі, була й група підтримки «канонірів», однак не настільки велика, щоб перекричати своїх опонентів із протилежного табору. До слова, вже в першому матчі прем’єр–ліги на «Олімпійському» встановлено новий рекорд відвідуваності чемпіонатів України. Попереднє досягнення (45 204 глядачів) належало матчу «Шахтар»—«Металіст», який відбувся в жовтні минулого року на «Донбас–Арені».

Київські гойдалки, донецька стабільність

Київські гойдалки, донецька стабільність

Столичний «Компаньйон» раз по раз влаштовує випробування нервів для свого головного тренера Олександра Сеуканда. Колишній керманич збірної України й «Сокола» й так інколи вживає по кілька таблеток валідолу за матч, а тут його підопічні демонструють на льоду таке, що голова йде обертом.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не варте очікуваного

Не варте очікуваного

Поєдинок, який у ніч на неділю провів у німецькому Дюссельдорфі Володимир Кличко, сам чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями ІBF, WBO, WBA навряд чи може занести до числа пам’ятних. Згадувати про перемогу над темношкірим французом Жаном–Марком Мормеком можна хіба що в контексті 50–го нокауту в кар’єрі українця, який він здобув у своєму 20–му чемпіонському бою. Навіть численні експерти й шанувальники Кличків, які зібралися в спеціально організованій перед цим матчем студії на телеканалі «Інтер», визнавали, що надто вже різниться клас боксерів.

Всі статті рубрики