Падіння Афін

Падіння Афін

Міжнародна рейтингова агенція Standard & Poor’s тимчасово знизила довготерміновий сувереннний кредитний рейтинг Греції на два пункти: з рівня СС до рівня SD («ви­бірковий дефолт»). Як повідомляє «Євроньюз», аналітики пообіцяли переглянути показники країни після обіцяного Євросоюзом списання 100 мільярдів євро її боргів.

«Коста проблемас»

«Коста проблемас»

Італійській компанії «Коста круїзес», яку донедавна вважали одним із провідних круїзних туроператорів світу, останнім часом як пороблено. Після резонансної катастрофи лайнера «Коста конкордія» у неприємну ситуацію потрапило ще одне з її суден — «Коста аллегра». Внаслідок пожежі, яка позавчора увечері спалахнула в генераторному відсіку й поширилася за його межі, лайнер втратив керованість і зупинився, лігши у дрейф в Індійському океані. Як повідомляє Бі­Бі­Сі, минулої суботи корабель, який здійснював 27­денний круїз, вийшов iз Мадагаскару і йшов до Сейшельських островів. Досягти мети лайнер мав учора, але через аварію зупинився за 200 миль від острова Альфонсо.

«Кока-кола» проти захисників тварин

«Кока-кола» проти захисників тварин

Викривальний сайт «Вікілікс», який у жовтні минулого року був змушений призупинити свою діяльність з огляду на блокування його банківських рахунків та інших джерел фінансування урядом США, знову відродився. І гідним чином відповів на удар Вашингтона – почав видавати у мережу чергову порцію документів та листів із таємною інформацією американського розвідувально­аналітичного центру Stratfor, за яким закріпилася промовиста назва «тіньове ЦРУ». Як повідомляє Бі­Бі­Сі, загалом хакерський сайт обіцяє опублікувати п’ять мільйонів документів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики