Гальма декриміналізації

Гальма декриміналізації

Минуло трохи більше місяця, відтоді як набув чинності закон про гуманізацію відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності, але «запрацювати на повну» йому все ж таки не дають правоохоронці на місцях. Нагадаємо, що законом передбачено декриміналізацію низки економічних злочинів і заміну кримінальної відповідальності на адміністративну. Гуманізація полягає в тому, що від строку на «зоні» за фіктивне підприємництво, ухилення від сплати податків, доведення до банкрутства, шахрайство з фінансовими ресурсами тощо можна відкупитися штрафом.

Шукають друзі, шукає міліція

Шукають друзі, шукає міліція

Впливового та забезпеченого топ–менеджера компанії «Нафтогазвидобування» 38–річного Олега Семінського викрали невідомі ще 3 лютого. Утiм про зникнення голови правління товариства, яке є одним iз лідерів видобутку природного газу в Україні, стало відомо нещодавно, після того як на станціях метро міліція розклеїла оголошення з фото та прикметами пана Семінського. Паралельно з міліцією власне розслідування проводять і впливові друзі Олега.

Шапка підвела...

Шапка підвела...

В Умані на вулиці невідомі побили та пограбували місцевого жителя. Колишній військовий пішов додому після відпочинку у кафе. Та по дорозі його перестріли двоє молодих чоловіків, представилися працівниками міліції й заявили, мовляв, ви, дядечку, п’яні й порушуєте громадський порядок, тому пішли з нами у міськвідділ.

Останні «обійми» сина

Останні «обійми» сина

Мотиви й деталі жорстокої розправи мешканця Косівщини над 83–річною матір’ю нині з’ясовує слідство. Та одна з незаперечних причин, що підштовхнула до резонансного вбивства, — горілка. Коли п’яний син пізно ввечері навідався до матері, між ними виникла сварка. Мабуть, аби розжалобити нетверезого прибульця, котрий мешкав у сусідньому селі в сім’ї однієї з шести доньок, старенька зізналася, що свого часу всиновила й виховала його, забравши з дитячого будинку. Та реакція на це повідомлення виявилася геть неадекватною — усиновлений негідник кілька разів ударив, а потім задушив господиню. Замітаючи сліди злочину, він на дворі підпалив облитий бензином матрац і накрив ним небіжчицю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики